UKEN i Bergen

Vestlandets nest største kulturfestival, som arrangeres annet hvert år av over 1000 fUKENsjonærer.

Over 17 dager i mars hvert partallsår gjøres Handelshøyskolen om til en arena for UKErevy, konserter, stand-up, aulashow, barne- og eldredager, næringslivsdager og mye mer. Selv om UKEN primært arrangeres av NHH-studenter er UKEN en festival for hele Bergen, Norge og verden for øvrig.

For fUKENsjonærene - studentene som arrangerer festivalen, er veien mot UKEN fullspekket av store og små opplevelser hele veien; fester, UKEcruise, idrettsturneringer, skidag og mye mer. UKENs administrasjon er delt opp i syv ulike seksjoner: Informasjon, Arragement, Marked, PR, Økonomi, Salg og Revy. Her finnes det definitivt en plass for en hver engasjert student.

Selv om det skjer noe hver eneste dag er det noe helt spesielt med helgene under UKEN. Den første helgen er Siv.øk-helg. Da kommer tidligere studenter tilbake for å mimre og kjenne på studentfølelsen igjen. Midt i UKEN arrangeres vennehelg, hvor venner fra hele landet kommer for å oppleve UKEgleden. UKEN avsluttes med familiehelg, hvor foreldre, søsken og resten av familien er invitert til å få et innblikk i student- og UKEtilværelsen.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til UKEN 20 våren 2020. UKEN er skapt for å glede!

Hvem kan være med?

Studenter ved Norges Handelshøyskole

E-post

Besøksadresse

Helleveien 30, 5045 Bergen

Nettside