Studinekoret Kalliope

Foto: Malene Tangen

Studinekoret Kalliope

Studinekoret Kalliope består av rundt 25 studiner fra aller Bergens utdanningsinstitusjoner. Koret har et variert repertoar med innslag av klassisk, jazz, rock, pop og folkemusikk. Emil Kristoffersen Børø har vært vår eminente dirigent siden høsten 2016. Vi øver én gang i uken på Nordnes Bydelshus. Hvert semester arrangerer vi minst én konsert, i tillegg til oppdrag.

Kommende arrangement

Kalliope ble startet i 2007. Før denne tid var "Kalliope" en gresk gudinne og navnet hennes betyr "hun med den vakre stemmen". Vi i Kalliope søker å leve opp til navnet vårt, og ønsker å holde et høyt musikalsk nivå i koret. Samtidig er vi opptatt av å ha det kjekt sammen, og søker å være et sosialt kor som finner på mye gøy! 

Et fullverdig medlem i koret kalles en "muse". Alle Kalliopes muser er engasjert i driften av koret. Som muse kan man sitte i styret, jobbe med PR, økonomi, konserten, HMS, repertoar eller sitte i sosialkomiteen. Dette gjør at vi trenger alle typer medlemmer, pluss at du får mer erfaring enn bare sang når du er med i Kalliope! 

På vår Facebook-side kan du følge med på kommende arrangementer, og vi oppdaterer vår Instagram jevnlig 

Hvem kan være med?

Studiner fra alle Bergens utdanningsinstitusjoner.

Sosiale medier