Studentteateret Immaturus

Studentteateret Immaturus

Studentteateret Immaturus er et amatørteater med profesjonelt nivå og organisasjon.

Studentteateret Immaturus er den eneste studentorganisasjonen i Bergen dedikert til teater og scenekunst. Vårt hovedmål er å tilrettelegge for skaperglede og kunstnerisk utfoldelse. Vi gir studenter i Bergen muligheten til å utvikle seg innenfor et bredt tilbud av scenekunstrelaterte aktiviteter. 

Immaturus er en organisasjon som er åpen for alle uansett erfaring og sammen arrangerer vi ukentlige arrangementer og grupper i tillegg til forestillinger av ulik størrelse.
Av ukentlige gruppetilbud kan vi 
friste med improvisasjonsteater, musikkteater, skrivegruppe, scenegym og Dungeons & Dragons.
Hver onsdag kl. 20:00 har vi en variasjon av 
arrangementer på Det Akademiske Kvarter: Åpen Scene, Poesiaften og Bergen Impro Battle.

Men hva hadde et studentteater vært uten teaterproduksjoner? Hvert semester setter vi opp minst én hovedproduksjon, samt mikroprosjekter av varierende størrelse. Der vil du også få informasjon om hvordan du kan få realisert ditt eget prosjekt i samarbeid med Immaturus. 

Immaturus er en av de mest aktive studentorganisasjonene i Bergen, og sysselsetter over 100 medlemmer med teater. Så si alle våre arrangementer tar sted på Det Akademiske Kvarter og vi anser dette som vår base og vårt hjem. Teateret er en av fem driftsorganisasjoner (hovedarrangører) på Det Akademiske Kvarter, noe som gir de aktive medlemmene internfordeler som frivillige på Kvarteret.

Hvem kan være med?

Alle studenter i Bergen.

Besøksadresse

Christies gate 18, 5007 Bergen

Sosiale medier