Studenttorget i digital versjon

Studenttorget 2020 blir et heldigitalt Liveshow som streames fra Kvarteret. Det fysiske møtet utgår dessverre, men i år kan du delta uansett om du er på hytten, på fjellet, i sofaen hjemme eller på campus. Har du en mobil og internett, ja da er et bare å følge oss den 11. august fra kl 11. 

Studenttorget 2020

Tirsdag 11. august

Følg med fra 11 – 15!

Livestream

Vi inviterer alle nye og gamle studenter til å delta den 11. august på Livestream fra Kvarteret. 

Studentorganisasjonene vil få muligheten til å snakke om hva de gjør og hvorfor studenter bør bli med. I tillegg vil det være anledning for studenter å sende inn spørsmål via chat. Sendingen vil være temainndelt, slik at studenter kan velge den kategorien studentorganisasjon de er mest interessert i eller nysgjerrig på. 

Lurer du på hvilke studentorganisasjoner som finnes? Da kan du allerede nå sjekke ut lenken under og finne akkurat den organisasjonen du ønsker å melde deg inn i. 

Program

Programmet for dagen er klart. Hele 4 timer med organisasjoner som er klar for å fortelle deg om hva de holder på med. Studenttorget blir ledet av journalist fra TV2 og alumn Siri Kleiven Strand. Du kan velge å følge hele sendingen, eller bare det du er spesielt interessert i. 

 

11.00 - 11.30 Generell del, om det å engasjere seg i studentorganisasjoner
11.30 –12.15 Tema Idrett
12.15 –13.15 Tema Politikk, religion og samfunn
13.15 –13.45 Tema Studentmedier
13.45 –14.15 Tema Karriere og Næringsliv
14.15 –15.00 Tema Kultur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chat

I tillegg til livesending vil det være mulig for alle studenter å sende inn spørsmål på chat. Vi har en gruppe studenter og andre som vil svare på det dere måtte ha av spørsmål om det å være medlem i en studentorganisasjon. I tillegg vil en gruppe fra Sammen, Skyss, Lånekassen og Brannvesenet sitte klare med sine folk. 

Video

Vi har laget en liten miniveileder for studentorganisasjoner som ønsker å lage video for visning under Studenttorget. Om dere allerede har video, kan denne sendes inn via påmeldingsskjema.