Verftet Online Music Festival // KAKKMADDAFAKKA

Verftet Online Music Festival: Kakkmaddafakka

Norges beste liveband er tilbake! Vi gleder oss til å få vestlandsgjengen Kakkmaddafakka på scenen under Verftet Online Music Festival fredag 27. mars kl. 20.00.

  1. Tid:

    27. mars 2020 kl. 21:00 – 21:30

  2. Sted:

    Hjemme

  3. Kategori:

    Konsert og musikk
  4. Event på Facebook:

Oppleves på verftet.noYoutube-kanalen vår og BT

Verftet Online Music Festival er et grenseoverskridende kulturelt prosjekt som gjenspeiler og svarer på de utfordringene kulturnæringen står overfor i dag. Vi ønsker å gi artistene en trygg scene å opptre på, og gi publikum store konsertopplevelser, noe som ikke har vært mulig i denne vanskelige tiden – frem til nå! I en tid der det oppfordres til å ta avstand ønsker vi å samles på en forsvarlig måte.

Vi er sammen om musikken! Tune in fra 27. mars til 6. april og bli med på en helt spesiell kulturopplevelse. Strøm digitale konserter i topp kvalitet hvor enn du er, med noen av de beste artistene Bergen har å by på.

Kakkmaddafakka har fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år, og har en enorm fanskare. Selv om de lenge var en skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister har Bergensgruppen Kakkmaddafakka fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år. Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet hatt stor suksess, men også sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er også hyppige stopp når Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i fjor ble Sør-Amerika lagt for deres føtter. I slutten av 2019 ga de ut singelen "Naked Blue", produsert av Matias Tellez.

Gjør deg klar for Verftet Online Music Festival: Bergens største virtuelle konsertfestival der vi kan glede oss over musikken - sammen. Vi vil snu fortvilelse og frustrasjon i disse dager til nyvinning og positivitet, og inviterer alle til en digital festivalopplevelse helt utenom det vanlige - rett hjem til din egen stue.