Ugress

Ugress har i snart tyve år produsert ettertraktet og populær filmatisk elektronika, gitt ut flere gull-selgende album, blir jevnlig playlistet av Spotify og har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill.

  1. Tidspunkt:

    26. august 2021 kl. 21:00

  2. Kategori:

    Konsert og musikk

Med sin melodiske, dansbare og atmosfæriske musikk, skaper bandet musikkvideoer live på scenen. Musikerne beveger seg inn i filmer, i YouTube-klipp, dating-apps, videospill og sosiale medier, suser musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter. Det hele i en ramme av et pulserende nattklubblandskap, rastløst søkende etter mening i en drømmende eskapisme og hverdagsnær mediajungel.

Ugress live består av Gisle Martens Meyer på vokal, keys, media og visuals, og har ofte med seg Nasra Ali Omar på slagverk og perkusjon og Thomas T. Dahl på gitar. Trioen har jobbet sammen i flere år i mange ulike formater – elektronikaopptredener på dunkle klubber, støybaserte bestillingsverk på samtidskunstscener, melankoslek russiske stumfilmer i støvete kinoer og statstøttet morgendisko i sosialdemokratiske gymsaler kl 08:30.

NB!: Vi følger retningslinjene gitt av regjeringen og derfor vil konserten bli en sittekonsert, i tillegg må avstand opprettholdes.