Stormøte og konsert: Klikk fremfor sannhet?

Vi er avhengige av god journalistikk for å forstå en stadig mer komplisert verden. Likevel har medievanene våre endret seg til å delvis lamslå den fjerde statsmakt.

I internasjonal konkurranse blir kampen om leseren tøff. Under dette møtet ser vi på hvordan digital omstilling preges av reklame, betalingsmurer og teknologigiganter.
Panelsamtalen om medienes tap av troverdighet og inntektsgrunnlag blir avviklet sammen med Bergen Filharmoniske Orkester, som vil gi oss følgende konsert: 
Eventyret om Snødronningen, et musikalsk eventyr basert på fortellingen av H.C. Andersen. Du vil få høre musikk av b.la. Grieg, Ravel, Vivaldi, Tsjaikovskij og Prokofiev.

Informasjon om billetter:

Du kan i første rekke bare reservere plass til arrangementet. Meld ifra om du gir slipp på din reservasjon.
Det kreves også medlemskap for å delta på våre arrangementer, men til dette arrangementet betaler du først ved fremmøte (Vipps 50,-).
Kjøp av medlemskap gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangement inneværende semester. Billetter slippes normalt en uke før arrangementet tar sted.

Smittevern:
Vi holder oss stadig oppdatert på smittevernregler. Arrangementet vil ha publikumskapasitet begrenset av gjeldende restriksjoner: Vi har 100 smittevernsriktige, fastmonterte plasser i Grieghallen.