Skambankt // Kronbar

 1. Tid:

  22. november 2019 kl. 20:00 – 23. november 2019 kl. 01:00

 2. Arrangør:

  Kronbar

 3. Sted:

  Kronbar

 4. Kategori:

  Konsert og musikk
 5. Event på Facebook:

Skambankt "unplugged"

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Det er ganske naturlig å tenke det. Men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter. Sterke melodier og sterke tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske. De fleste låtene er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.

Inspirert av 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tar Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmer seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte. Bandet kaller det selv et sideprosjekt, der de får utforske et sound og en type musikk de selv kun har hørt på, men aldri spilt.

I løpet av høsten kommer det i denne forbindelse et nytt album, og det vil derfor naturligvis bli satt opp en liten turné der folk vil få mulighet til å ta del i en helt motsatt Skambankt-opplevelse.

Billettpriser:

Ordinær: 400,-

Student: 300,-

Komfortbillett*: 200,-

*På Kronbar kan du kjøpe komfortbillett for 150,- Dette gir deg mange fordeler i løpet av semesteret. Du får rabatter på blant annet varer, konserter og arrangementer.

Aldersgrense:
20 år / 18 år med studentbevis