RELEASEFEST - VIVILLAIN / FAILURES FORTUNE EP

Vivillain er endelig klar med ny EP og dette må selvsagt feires med en ordentlig releasekonsert!

 1. Tid:

  27. mars 2020 kl. 20:00 – 28. mars 2020 kl. 01:00

 2. Arrangør:

  Kronbar

 3. Sted:

  Kronbar

 4. Kategori:

  Konsert og musikk
 5. Event på Facebook:

Konserten finner sted på Kronbar og det ryktes at bandet tar med seg den største produksjonen som noensinne er gjort på Kronbar. 

De fem medlemmene i bandet har med over 70 konserter på 2 år, turné i Tyskland, studiojobbing i USA og en kickstart i festivalmarkedet fått et navn som eksplosivt og energisk liveband. Dette er et band som må oppleves live, så dette har du ikke råd til å gå glipp av!

Vivillain gir i mars ut EP’en «Failures Fortune», noe som har blitt starten for deres allerede fremadstormende karriere på streamingtjenestene med singler fra EP og satsning med en engasjerende musikkvideo - så langt!

Kronbar er et spennende lokale med høy takhøyde, plassert på Kronstad i tilknytning til Høgskulen på Vestlandet. Det gamle togbygget gir en rustikk opplevelse som står i stil til bandets image hvor bandet selv, etter support for Skambankt, ble forelsket i lokalet. Det er ingen tilfeldighet at dette lokalet er valgt, og takhøyde er stikkord. Få med deg denne konserten som garantert vil inneholde energi og musikalitet i kraftig harmoni!