Nakkesleng: Up and Coming Edition!

Hulen tar tilbake sin tittel som Nord-Europas eldste rockeklubb, og får tilbake metall, rock, punk, hardcore, og mer verdt å få nakkesleng over!!! På tide å gro ut håret, og watch out for whiplash!

 1. Tidspunkt:

  14. mai 2022 kl. 21:00

 2. Arrangør:

  Hulen

 3. Sted:

  Hulen

 4. Kategori:

  Konsert og musikk
LINEUP:
Dark Delirium:
Dark Delirium, 5-mannsbandet fra stormfulle Stavanger, er et metal band som spiller egne låter med melodiske preg fra flere undersjangere innen metall. Dark Delirium startet i 2020 under Covid-19 da brødrene Simeon Ekse og David Jakob Ekse sammen med fetter Halvar Moen bestemte seg for å realisere drømmen. I juni 2021 slapp bandet sin første plate "Fallen" som har fått ekstrem god tilbakemelding, både fra yngre generasjoner og den eldre garde. De appellerer til de fleste.

Dark Delirium slapp i desember 2021 sitt andre album, den kritikerroste "Sulphur". Dark Delirium skal i 2022 reise over hele landet, og spille på ulike lokaler. De er også aktuelle med sin tredje skive, "Blasphemy".

Nattsvermer:
Nattsvermer er et groove metal band fra Sandnes, som har en brennende kjærlighet for fengende refreng og groovy riffs. Etter en tung start med korona fikk bandet sin etterlengtet konsertdebut. Denne fant sted på Hellion i Stavanger og bandet spilte for fult hus. Etter å fått blod på tann, er bandet allerede i gang med ny singel innspilling og musikkvideo. De satser stort for det kommende året. 

Blodsbaand:
Blodsbaand kommer fra Fredrikstad og har spilt sammen siden 2012. De spiller progressiv metal med elementer av stoner, trash og ekstrem-metall. Bandet slapp sitt debutalbum juli 2020, og første musikkvideo i august 2021. De har stort sett spilt innenfor Østfolds grenser, så nå ser de frem til å spille både på Hulen og resten av Norge.