Headbang deg tilbake inn i portene til Hulen.

Nakkesleng: Psykopath, Vanvidd, Deception

Hulen tar tilbake sin tittel som Nord-Europas eldste rockeklubb, og får tilbake metall, rock, punk, hardcore, og mer verdt å få nakkesleng over!!! På tide å gro ut håret, og watch out for whiplash!

 1. Tidspunkt:

  18. september 2021 kl. 20:00

 2. Arrangør:

  Hulen

 3. Sted:

  Hulen

 4. Kategori:

  Konsert og musikk
Åpningstider:
OPPDATERES SNAREST.

ID: 20 år, 18 år med gyldig studentbevis.

LINEUP
Psykopath er et ungt trash-metallband fra Vestlandets regnfulle hovedstad. Bandet spiller bredbent, høy og aggressiv metall, med trash-banneren veivende høyt på barrikadene. Inspirert av band som Testament, Exodus, Megadeth, Nuclear Assault, samt mange flere band fra 80-tallets gullalder.

Vanvidd er et folk-metal band fra Arendal. Bandet slapp sin debut i 2016 og har nettopp sluppet sin andre plate "Under ei morken rot". Albumet har fått 9  av 10 av folkmetal.nl, strålende tilbakemeldinger fra både gamle og nye fans. Bandet blander folketoner, et hint av psychedelica, og orkestrale elementer med ekstrem metal.

Deception er et Død Metal band fra Stavanger etablert i 2012. Bandet består av 4 karer i begynnelsen av 20 åra som er sultne på mer etter å ha fått en stor smakebit på det å være et turnerende band. Bandet har bygd et solid rykte innenlands, men de trenger å få kommet seg til utlandet der markedet for Død Metal er større. De har nå nettopp sluppet deres nye plate "The Mire" som allerede har høstet gode anmeldelser verden rundt. De har aldri vært mer aktuelle enn nå.

VÅRE COVID-19 SMITTEVERNSREGLER:
OPPDATERTE REGLER ALLTID TILGJENGELIG PÅ HULEN.NO

HUSK Å BIDRA MED DITT, FOR ANDRES SKYLD OG FOR DIN EGEN.