MINImalia - Kunst i nære relasjoner

MINImalia - innendørs kunst

Pga. koronaviruset og folkehelsedugnaden vi alle er en del av, kan kunstpilotene ikke invitere til kollektive installasjonsverksted i det offentlige rom, men vi kan invitere til å lage kunst hjemme.

  1. Tid:

    17. mars 2020 kl. 12:00 – 30. mars 2020 kl. 19:00

  2. Arrangør:

    Bergen Kommune

  3. Kategorier:

    Annet, Studenter med barn
  4. Event på Facebook:

Et naturreservat i miniatyr
Kan du se for deg at dine stue-, altan- eller hageplanter, kan bli et unikt naturreservat for fantasifulle dyrefigurer laget av deg og dine?
Bruk plantene dine som utgangspunkt for en kunstinstallasjon i miniatyr med natur og dyr som tema. Fotodokumentér, og del bilder av installasjonen om du vil.

Lag dyrefigurer av garn- og tekstilrester
Første forslag fra oss, er et figurverksted hvor du tar i bruk garn- og tekstilrester du allerede har. Du kan lage det du vil, fritt etter fantasien. Figurene kan bo blant plantene dine, som i anledning prosjektserien MINImalia, er omgjort til et lokalt naturreservat for kunstdyr.

Del dine bilder av installasjonen på instagram #kunstpilotene, eller pr. epost kunstpilotene@gmail.com

Bli inspirert
“Mr. Dinosaur (fugl nr. 1)” er laget av 1 led lyspære med ledning, 1 damesokk, 2 knapper, ullgarn , 1 remse med bomullsfløyel, og bomullspads.
Bosted: Bananpalme med blå, hjemmelaget pompong.

MINImalia inngår i kunstpilotserien “Animalia” – et dyrenes eget rike, hvor vi gjennom kollektiv kunst-skaping setter fokus på miljø-, og artsmangfold

Instagram kunstpilotene

Har du spørsmål, ta kontakt med arrangøren på sidene deres: kunstpilotene