Kræsjkurs i kroppsspråk

Du ser et menneske for første gang. Selv om ingen av dere sier noe, har du likevel underveis gjort deg opp en mening om hvem denne personen er.

  1. Tid:

    23. april 2019 kl. 18:00 – 20:00

  2. Sted:

    Det Akademiske Kvarter

  3. Kategori:

    Debatter og foredrag

Alle har et kroppsspråk. Det understreker ikke bare hva vi sier; 55 prosent av all kommunikasjon som blir oppfattet under en samtale er kroppslig. Alle bevegelser er kommunikasjon, og kroppsspråket vårt blir preget av hvordan andre ser oss, mer enn hva vi aner.

I viktige livshendelser, som under et jobbintervju eller på en date, kan kommunikasjon gjennom kroppsspråket ha stor innflytelse på hvordan du blir oppfattet. Ved å forstå og beherske kroppsspråket godt, lærer du deg samtidig å legge frem et budskap på best mulig måte. God forståelse av kroppsspråket gjør at du lettere kan forstå andre, eller endre måten du selv blir oppfattet på.

Til møtet kommer Live Bressendorf Lindseth, kommunikasjonsrådgiver, forfatter og ekspert på kroppsspråk, og Per-Einar Binder, professor i psykologi ved UiB. Sammen vil de gi oss ny innsikt i kroppsspråkets verden, og kanskje hjelpe oss å bli bedre til å kommunisere!