Jonas Alaska // Special guest Ingeborg Oktober

Den 14. mars kommer Jonas Alaska med sin gjest Ingeborg Oktober! Skaff deg billetter nå og få med deg en utrolig kveld på Kronbar!

 1. Tidspunkt:

  14. mars 2020 kl. 19:00

 2. Arrangør:

  Kronbar

 3. Sted:

  Kronbar

 4. Billettpris:

  80kr / 100kr / 200kr

 5. Kategori:

  Konsert og musikk
Pris ved kjøp av billett i døren  vil være 50,- høyere.
 
Jonas Alaska: 
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.  
 
Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen. Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen. 
 
Jonas Alaska har blitt en av Norges største artister innen singer/songwriter-sjangeren de siste årene. Han er særlig kjent for sine sterke, personlige tekster, kombinert med smarte, og ofte skamløst fengende låter. Han hadde stor suksess i Norge med sitt gullselgende debutalbum, som han ble nominert til 3 priser for, og vant Spellemann for «Årets nykommer" i 2011. Hans andre album, If Only As A Ghost, ble utgitt i 2013, igjen til mye ros fra anmelderne.
 
Les mer om Jonas Alaska her.
 
Ingeborg Oktober:
Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i pop, folk og rock-form, enten alene med gitaren, eller med smakfullt og minimalistisk komp. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som «vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter». Hun har en rekke ganger blitt beskrevet som en dyktig tekstforfatter og en fornyer av visesjangeren.
 
Ingeborg Tiltvik (f. 1994) gjorde sin første konsert som Ingeborg Oktober i 2010, og har siden skrevet og sluppet to soloalbum, Hjerteræk (2014) og Skjømmingsboka (2018), en EP og en rekke singler. Hun vant Spellemannsprisen i Viser for andrealbumet, og er den yngste som har vunnet prisen siden Lillebjørn Nilsen i 1974. Hun har spilt på festivaler som Bylarm, Trondheim Calling, Trænafestivalen og Arctic Sounds (GL).