Gratisvisning: Point Break + programslipp for høsten 2020

Hurra, vi slipper vårt program for høstsemesteret 2020!

 1. Tidspunkt:

  19. august 2020 kl. 17:00

 2. Arrangør:

  Bergen Filmklubb

 3. Billettpris:

  Medlemsskap: 50,-

 4. Kategori:

  Film

OBS: billetter må kjøpes på forhånd på TicketCo, og man må registrere medlemskap her (medlemskort får man i døren).

Vi kommer også til å servere pizza for de første som vil komme og henge før filmen (med 1m. avstand), hvor vi orienterer om hvordan det er å jobbe som frivillig i BFK, hvis noen er interessert i det! Spoiler alert: det er skikkelig gøy! Oppmøte 17.00.

Angående smittevern, så er fortsatt bare plass til 35 stk. i salen, filmen er gratis, men medlemskap for høstsemesteret kreves, 50kr. Tidligere medlemskap gjelder altså ikke. Semesterkort kan også kjøpes for 350kr, for inngang på hele høstsemesteret.

Point Break
Det beste fra det tidlige 90-tallet, Keanu Reeves, Patrick Swayze og fantastiske actionscener - regissør Kathryn Bigelow tilbyr alt man kunne ønske seg fra en tidløs, men fortsatt nostalgisk actionfilm.
Det surfes, hoppes i fallskjerm og ranes banker over en lav sko og det er til tider så heseblesende at man nesten glemmer å puste. Men til tross for alt dette så er Point Break på mange måter en svært utypisk ransfilm. Surfe-estetikken, åndeligheten og livsvisdommen til Patrick Swayzes Bodhi er minst like viktig som alle actionscenene.

Hvis du har lyst å bli underholdt i 2 timer, så er Point Break et udmerket valg!

Regissør: Kathryn Bigelow
Sjanger: Action, krim, thriller
Land/språk: USA/engelsk
Undertekst: Ingen
Format/farge: DCP/farge (2.35:1)
Lengde: 2t 2min
Skuespillere: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey