Fyll Hodets Tanker 2020 HULEN

VELKOMMEN TIL ET NYTT SEMESTER, PÅ TIDE Å FYLLE HODETS TANKER! BEGRENSET MED BILLETTER!

 1. Tidspunkt:

  15. august 2020 kl. 21:00

 2. Arrangør:

  Hulen

 3. Sted:

  Hulen

 4. Kategori:

  Annet

Hulen åpner våre gule porter opp til fadderuken, slik at DU kan starte semesteret med "tanker verdt å tenke". Vårt klassiske konsept kommer tilbake i 2020, men...øh...hva handlet det om igjen? Tankene mine har visst gått i krøll. Best å sikre deg en billett for å finne ut*!

VENNLIGST FØLG VÅRE COVID-19 SMITTEVERNSREGLER:

●︎ *Hulen har begrenset med plass, og all billettsalg skjer over TicketCo digitalt. Det vil si, INGEN BILLETTSALG I DØR. Billetter kjøpes enten på forhånd, eller UTENFOR Hulen på mobil.

●︎ Hvis du føler deg syk eller ER syk, og har symptomer som tap av smak- eller luktesans, pustevansker, feber eller gjentatt hoste, ber vi deg om å holde deg hjemme. Gjester med symptomer blir dessverre sendt hjem eller nektet inngang.

●︎ Har du besøkt utlandet i et land merket rødt av myndighetene, vennligst følg kommunes regelverk, og vent til med å besøke oss etter regelverkene er gjennomført.

●︎ Vennligst hold minst 1 meter avstand fra gjester og ansatte/frivillige. Dette gjelder IKKE gjester som er i din husstand. Dette gjelder hele lokalet, også dansegulvet.

●︎ Vennligst bidra med god håndhygiene. Hulen vil bidra med antibakteriell til våre gjester, men vi anbefaler å ta med eget antibakteriell i tillegg.

Velkommen tilbake!