Bigger Than Us - gratis BIFF-film for studenter

Et inspirerende møte med sju unge mennesker som kjemper for en bedre fremtid.

 1. Tidspunkt:

  18. oktober 2021 kl. 18:00

 2. Arrangører:

  Utdanning i Bergen,

 3. Sted:

  Bergen Kino, Konsertpaleet KP7, Neumannsgt. 3

 4. Billettpris:

  Gratis

 5. Kategori:

  Film

For mange mennesker fortoner fremtiden seg i dag som mer av en trussel enn en mulighet. Klimaendringer, pandemier, krig, økende spenning mellom stormaktene og en svekking av demokratiet på nasjonalt og globalt nivå, er utfordringer som kan gjøre noen og enhver motløse. Ikke desto mindre finnes det ildsjeler der ute som nekter å gi opp håpet, og i dokumentaren BIGGER THAN US møter vi sju unge aktivister som leder an i kampen for en mer rettferdig, tolerant og bærekraftig verden.

Melati i Indonesia, Mohamad i Libanon, Memory i Malawi, Mary i Hellas, Xiuhtezcatl i USA, Rene i Brasil og Winnie i Uganda kommer fra svært forskjellige bakgrunner, men har det til felles at de alle har viet livene sine til saker som er større enn dem selv. I BIGGER THAN US lar filmskaper Flore Vasseur oss bli bedre kjent med disse utrettelige aktivistene, og gir oss et innblikk i hvordan de arbeider. Dette er en inspirerende dokumentar som viser at det aldri er nytteløst å kjempe for en bedre fremtid.

Filmvisningen er en førpremiere på en av filmene som vises under BIFF Bergen internasjonale filmfestival 20.-28. oktober 2021.

 

Billetter

Studenter kan hente ut en gratisbillett hver til filmen, ved å vise gydig studentbevis i billettluken på Bergen Kino (Konsertpaleet). Billettene kan hentes fra mandag 11. oktober. Det er er begrenset antall billetter - førstemann til mølla!

Tilbudet gjelder studenter fra følgende studiesteder: Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet, Norges Handelshøyskole (NHH), Handelshøyskolen BI, NLA Høgskolen, VID vitenskapelige høgskole, Høyskolen Kristiania og Fagskolen i Hordaland.

 

Språk: Engelsk
Undertekster: Engelsk
Regi: Flore Vasseur
Manus: Flore Vasseur, Melati Wijsen
Foto: Christophe Offenstein, Tess Barthes
Produsent: Denis Carot, Marion Cotillard, Flore Vasseur