Nytt bilde med hovedsponsorer kommer, lik arrangementet på Facebook for jevnlige oppdateringer.

Bergen Brainstorm 2021

Bergen Brainstorm er en tverrfaglig, todagers case-konkurranse for alle studenter i Bergen hvor årets tema er bærekraft.

 1. Tidspunkt:

  17. september 2021 kl. 17:00

 2. Arrangør:

  Start Bergen

 3. Sted:

  VIS

 4. Billettpris:

  Gratis

 5. Kategori:

  Jobb og karriere
Vil du vinne 15000 NOK samtidig som du er med på et lærerikt og nettverksbyggende arrangement med gratis mat + gallamiddag? Da er Bergen Brainstorm noe for deg.
 
Selve arrangementet går ut på at tre caseholdere skal presentere sine caser. Deretter skal studentene arbeide med casene, og til slutt "pitche" sine løsninger på problemstillingene. Bergen Brainstorm skal være Bergens beste studentarrangement for kreativitet, idémyldring, entreprenørskap og nytenking. Vi ønsker å inspirere til nytenking slik at nye, friske ideer blant studenter blir en realitet, og vi skal vise at studenter er en av de viktigste ressursene vi har. I Bergensregionen eksisterer det per i dag flere innovasjonsrettede arrangementer, men Bergen Brainstorm skiller seg ut da dette setter studentene og deres kunnskap, tanker og idéer i fokus.

 

Arrangementet skal som sagt gå over to dager, og dørene åpner på Vestlandets senter for innovasjon (VIS) etter skoletid på fredag 17/09.  Da setter vi i gang med diverse foredrag om hva arrangementet går ut på, og de største sponsorene vil presentere seg selv og sitt arbeid. Deretter vil det bli noen leker for å få deltakerne litt ut av komfortsonen før resten av kvelden går ut på å arbeide med casene. Det vil selvsagt bli servert snacks og middag ila dagen.

 

På lørdagen er det oppmøte 10:00. Deretter blir det igjen noen diverse foredrag fra ulike sponsorer som vil presentere sitt arbeid i tillegg til at en fasilitator presenterer de beste fremgangsmåetene for å ferdigstille ideene. Etter dette vildet igjen blir mulighet for å jobbe med case og pitch, etterfulgt av  lunsj  før siste finpuss av løsningen til de respektive lagene skal gjøres frem til deadline. Etter deadline skal lagene kan pitche sine løsninger foran en jury. Når de er ferdige drar alle hjem før vi møtes igjen 19:00. Da skal vi for første gang ikke være i VIS sine lokaler, men på et hotell/selskapslokale i sentrum. Her vil det bli servert en treretters middag og underholdning før vinneren røpes og underholdningen starter.