Framtiden i våre hender

Foto:

Framtiden i våre hender

Skrevet av: Student Bergen

Foto:

Framtiden i våre hender er en partipolitisk og religiøst uavhengig organisasjon som arbeider for etisk forsvarlig og miljøvennlig forbruk.

I tillegg jobber organisasjonen for en rettferdig fordeling av jordens ressurser. Framtiden i våre hender mener at hensynet til klima er viktigere enn vekst i forbruk og økonomi. Som medlem i Framtiden i våre hender Bergen kan du være med å jobbe med disse temaene gjennom informasjonsarbeid, debatter og aksjoner, i tillegg til at kan du være med på sosiale aktiviteter med lokallaget.

FIVH Bergen er Framtiden i våre henders lokallag i Bergen, med ca. 20 aktive medlemmer og over 1300 støttemedlemmer i Bergen og omegn. Fokuserer er på lokale miljøsaker, samtidig som organisasjonen er opptatt av globale klimaspørsmål og en mer rettferdig fordeling av jordens ressurser.

Lokallaget arbeider på mange måter og ofte i samarbeid med andre organisasjoner, blant annet informasjonsspredning, arrangementer, workshops, seminarer, stunts, debatter og leserinnlegg. Lokallaget ligger tett opp mot de andre miljø- og ideelle organisasjonene i området, samt studentene.

Blant annet arrangerer vi byttefest, helgeseminar, deltar på Internasjonal uke, markerer Kjøpefri dag, og mye mer. Vi driver også en liten hagen i Fjellveien der vi dyrker økologiske planter og grønnsaker. Det som høstes deler vi med aktive medlemmer og byens befolkning.

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle studenter i Bergen.

KONTORTID

Mandag 12:30 - 16:30

KONTAKT

E-post:
bergen@framtiden.no

Telefon: 55300665

Nettside:
framtiden.no/finn-ditt-lokallag

Adresse:
Det grønne loftet. Jakobsfjord 3,
4. etasje. 5003 Bergen 

SOSIALE MEDIER

TILKNYTTET

Framtiden i våre hender - Norge

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss