Buddy Bergen

Foto: Denise Flatmark

Buddy Bergen

Skrevet av: Student Bergen

Foto: Denise Flatmark

Buddy Bergen matcher internasjonale studenter med bergensstudenter basert på felles interesser og studieområde.

Hvert år kommer mer enn 1000 internasjonale studenter fra hele verden til Bergen og ønsker å bli kjent med byen og den norske kulturen. Buddy Bergen arbeider for bedre integrering av de internasjonale studentene i det bergenske studentmiljøet.

Buddy-programmet gir en unik muligheter for å bli kjent med nye mennesker og spennende kulturer, til å være turist i egen by og til å praktisere et annet språk. Når en melder seg opp som Buddy blir en koblet sammen med en student fra et annet sted i verden etter felles interesser og studieområde.

Studenter som deltar i Buddy-programmet er velkommen til å delta på noen av våre jevnlige arrangementer. Ellers er det opp til hver enkelt buddy å planlegge aktiviteter og når dere skal møtes. Vi forventer allikevel at du som buddy møter din internasjonale student minst fire ganger i løpet av semesteret og gjerne hjelper med å kommer seg rundt i Bergen, få hjelp til praktiske spørsmål og gode råd.

Buddy-programmet ble fra 2014 videreført av ESN Bergen etter avtale med Røde Kors. All informasjon om hvordan bli en buddy finnes på ESN sine nettsider. 

HVEM KAN VÆRE MED?

Norske studenter eller internasjonale studenter som har bodd i Norge minst et semester. Ikke-studenter kan søke om å bli med.

KONTAKT

E-post:
buddy@bergen.esn.no

Nettside:
http://www.bergen.esn.no/buddy-bergen

SOSIALE MEDIER

TILKNYTTET

ESN Bergen - Erasmus Student Network

 

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss