Bergen Uavhengige Sosialrådgivning (BUS)

Foto:

Bergen Uavhengige Sosialrådgivning (BUS)

Skrevet av: Student Bergen

Foto:

BUS er en gratis rådgivningstjeneste drevet av sosionomstudenter ved Høgskolen i Bergen.

BUS kan gi hjelp med å finne fram i «jungelen» av offentlige hjelpetiltak, med utforming av søknader og klager, og hvis du ønsker noen å snakke med for å sortere ting i livet som er vanskelig. Du kan treffe oss 4 dager i uken, mandag – torsdag, mellom kl. 14-18. Ring gjerne for å avtale tid for samtale.

Hjelpen er gratis og alle som jobber hos BUS har taushetsplikt. BUS tilbyr hjelp til alle som bor i Bergen og omegn, også studenter er velkommen. Vi holder også foredrag om hva vi driver med og om ulike rettigheter og hjelpetiltak, og vi samarbeider med andre frivillige organisasjoner.

Bergen Uavhengige Sosialrådgivning (BUS) er en gratis rådgivningstjeneste drevet av sosionomstudenter ved Høgskolen på Vestlandet. Sosionomstudenter i andre og tredje studieår kan søke om å jobbe i BUS som frivillige medarbeidere.

Hvert semester arbeider mellom 15 og 17 studenter i BUS, og det er god pågang fra studenter som ønsker å jobbe frivillig. BUS gir sosionomstudenter en mulighet til en ekstra praksisperiode, en mulighet til å lære å drive et kontor med et klientmottak, til samtaletrening og utøving av sosialt arbeid.

Gjennom direkte møte med klienter og god veiledning fra ansatte i og utenfor utdanningen, får medarbeiderne et unikt læringsutbytte i løpet av studiet. Arbeidsmiljøet i BUS er godt, noe som bl.a. tildelingen av Høgskolen i Bergens pris for godt læringsmiljø i 2000 og 2013 viser.

HVEM KAN BRUKE TILBUDET?

BUS tilbyr hjelp til alle som bor i Bergen og omegn.

HVEM KAN VÆRE MED?

Sosionomstudenter ved Høgskolen på Vestlandet

KONTAKT

E-post:
busmdv@hvl.no

Nettside:
http://bus.hvl.no/

Adresse:
Møllendalsveien 6,
5009 Bergen

Åpningstid:
Mandag – torsdag 14:00 – 18:00

Tel.:
55 58 78 02

SOSIALE MEDIER

TILKNYTTET

Høgskolen på Vestlandet

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss