Spisesteder

I Bergen finner du en stor mengde studentvennlige og rimelige spisesteder. Her er en oversikt over noen av de mest populære blant studenter. Er det et sted du savner i oversikten? Send oss en e-post: studentbergen@uib.no

Nobel Bopel

En skikkelig nabolagskafe som ligger på Møhlenpris. De serverer rimelig mat og kaffe, og om du likte stolen du satt på kan du kanskje kjøpe den om de skal skifte den ut. Dette blir annonsert på Instagram. Faste konsepter, som torsdagsquiz og popup bistro. Adresse: Welhavens gt. 64 

Chill Out Travel

Reisekafeen vis a vis BT-bygget. Serverer god kaffe og er generøs med matporsjonene. Adresse: Torggaten 11

Kafé Spesial

Ligger på Vektertorget, i nærheten av høyden. Dette er en av favorittene for studenter, med rimelig mat. Italienskinspirert kjøkken med hovedsaklig pasta, pizza og sandwich. Pris for en hovedrett mellom 80 - 150 kr. 
Addresse: Christies gate 13 

Brød & Vin

Brød & Vin er naboen til Kafe Spesial. Mest asiatiskinspirert mat. Hovedrett fra 99-189 kr. Lunsjmeny 69 kr. Kanskje du treffer Frank Aarebrot her inne. 
Addresse: Christies gate 13

Stjernesalen Kafé (Det Akademiske Kvarter)

Studentdrevet kafe på Kvarteret. Enkel, men god mat til en billig penge. Pris for hovedretter mellom 85-100 kr. 
Addresse Olav Kyrres gate 49

Zupperia

Et populært sted å spise. Asiatisk og internasjonalt kjøkken, med suppe som hovedattraksjonen (derav navnet Zupperia). Pris for hovedrett er fra 200-300 kr.  
Addresse: Torget 13 / Vaskerelven 12

Pingvinen

Pingvinen er et godt alternativ om du ønsker norsk tradisjonsmat til en billig penge. Veldig lun og god stemning og populært som middagssted. Priser på hovedretter fra 169 kr.
Addresse: Vaskerelven 14

Naboen

Naboen er både en pub og en restaurant, med et svensk og internasjonalt kjøkken. I puben i kjelleren kan du kjøpe enkel mat fra 120 kr og oppover. 
Addresse: Sigurdsgate 4

Barbarista

Barbarista er en pub og kafe som serverer snacks, kaffe og annet. Du kan kjøpe vaffler med brunost her også.  
Addresse: Øvregaten 12 

Bien Centro

En ny italiensk restaurant i samme bygg som KODE 1. Moderne restaurant basert på klassisk italiensk mattradisjon. Småretter fra 120 kr. Pizza fra 125 kr. Sjekk ut menyen her
Addresse: Nordahl Bruns gt. 9 

 

 

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss