Semesterstart i Bergen 2016

Foto: Utdanning i Bergen

Semesterstart i Bergen 2016

Skrevet av: Utdanning i Bergen

Foto: Utdanning i Bergen

I uke 33 og 34 er det klart for semesterstart på de aller fleste av institusjonene for høyere utdanning i Bergen. Nedenfor kan du se en oversik og lenker til programmene for studiestart ved de ulike institusjonene.

Velkommen til alle nye studenter!

Universitet i Bergen

Velkomstseremonien for nye studenter og åpning av det akademiske året ved Universitet i Bergen er lagt til tirsdag den 16. august kl 14 i Nygårdsparken. Du kan lese mer om åpningsseremonien og det offisielle programmet for semesterstartuken på UiBs hjemmesider.

Fadderuken på universitetet starter i uke 33 og hvert enkelt fakultet har sitt eget program. Finn mer informasjon om fadderukeopplegget på ditt fakultet ved å besøke ditt fakultets hjemmeside. 

Høgskolen i Bergen

Offisiell åpning av studieåret på Høgskolen i Bergen skjer på Kronstadplassen, campus Kronstad kl 1030. Her blir nye studenter formelt ønsket velkommen. Mer informasjon finner du på HiBs hjemmesider.

Fadderuken sparkes i gang samme dag. Så snart det offisielle programmet er over blir det inndeling i mindre faddergrupper som du vil høre til resten av fadderuken.Du kan lese mer om fadderuken på Høgskolen i Bergen og se det fulle programmet for uken på deres hjemmesider.

Norges Handelshøyskole

Immatrikulering av nye NHH-studenter og den høytidelige åpningen av studieåret 2016 finner sted i aulaen på NHH mandag 15.august kl 10. Alle må møte seinest 0945. Det er obligatorisk oppmøte. 

Mer informasjon om velkomstukeprogrammet finner du på NHH sine hjemmesider.

Det sosiale programmet for førstekullsuken, som arrangeres av skolens studentforening NHHS finner du på deres hjemmesider.

VID vitenskapelige høgskole

VID starter semesteret 15.august, med velkomst i Metodistkirken i Fyllingsdalen kl 11.

For mer informasjon om program, besøk deres nettsider

NLA Høgskolen

Semesterstart tirsdag 16.august på begge studiestedene Sandviken og Breistein. 

Programmene for semesterstartukene for NLA Høgskolen finner du på deres hjemmesider

Kunst- og designhøgskolen i Bergen

Kunst- og designhøgskolen i Bergen sparker i gang studieåret 2016 madag 22.august i Universitetes aula, Muséplass 3, kl 10. 

Detaljert program for hele semesterstart blir delt ut ved oppstart. 

Program og mer informasjon om oppstartsuken på KHiB finner du på hjemmesiden.

 

 

 

 
 

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss