Bli en Buddy

Foto: ESN Bergen

Bli en Buddy

Skrevet av: StudentBergen

Foto: ESN Bergen

Bli kjent med verden i Bergen! Kan du tenke deg å hjelpe en internasjonal student med å bli kjent med Bergen og den norske kulturen? 

Hvert år kommer mer enn 1000 internasjonale studenter fra hele verden til Bergen, og Buddy-ordningen som drives av ESN Bergen hjelper dem å trives her. Som Buddy får du møte fantastiske mennesker og bli kjent med ulike kulturer - og kanskje lære et nytt språk? Buddy Bergen matcher internasjonale studenter med bergensstudenter basert på felles interesser og studieområde.

Både norske studenter, internasjonale studenter som har bodd i Norge minst et semester og andre som ikke er studenter (krever godkjenning) kan bli Buddy. Det vil være opp til hver enkelt buddy-par å planlegge aktiviteter og når dere skal møtes, men ESN forventer at du møter din internasjonale student minst fire ganger i løpet av semesteret.

ESN Bergen står bak en rekke Buddy-arrangementer hver semester, som f.eks. Grand Prix Fest, Grillfest, Gresskarpynting og Fjelltur. Disse er frivillig å delta på, men perfekt for å både bli bedre kjent med din Buddy og andre som er med på ordningen. Utdanning i Bergen har også mange arrangementer som passer perfekt å delta på som buddy: skidag, seiltur, skøytedag og nattur over Vidden. 

Det er stor interesse blant de internasjonale studentene til å bli bedre kjent med norske studenter og norsk kultur, og det kreves ingen forkunnskaper for å bli Buddy.

Les mer om Buddy Bergen

  

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss