Pilotbesøk til VG1 høst 2017

Foto: Eivind Senneseth og UiB

Pilotbesøk til VG1 høst 2017

Skrevet av: Utdanning i Bergen

Foto: Eivind Senneseth og UiB

Utdanning i Bergen vil i høst gjennomføre et pilotprosjekt med skolebesøk rettet mot førsteklassinger på studiespesialiserende program på videregående skoler i Hordaland.

Målet med prosjektet er å gjøre elevene tryggere og bedre forberedt til å velge programfag med tanke på videre utdanning. Vi ønsker også å motivere elevene til å jobbe målrettet og gi dem inspirasjonen de trenger for å gjøre gode og motiverte studievalg. Klikk her for utfyllende informasjon om prosjektet

Tidspunkt for besøk: Uke 47 og 48
Lengde på besøk: 1 time (60 minutt)
Krav til rom/auditorium: Projektor 

Det vil kun være behov for 1 rom/auditorium. Elevene kan enten samles i auditorium til felles presentasjon, eller i mindre rom med én presentasjon pr. klasse. Dersom dere velger siste løsning, må dette gjennomføres samme dag. (Eksempel: 4 klasser, 1 presentasjon pr. klasse).

Dersom din skole ønsker besøk, ber vi om at skjemaet nedenfor utfylles snarest og senest 1. november. Vi vil benytte skjemainformasjonen til å lage reiserute fortløpende. Besøksoversikt vil oppdateres på sidene og vi vil følge opp de påmeldte både per e-post og telefon.

Ha du spørsmål ta kontakt med utdanningibergen@uib.no


Kalender

Bruk gjerne kalenderen nedenfor til å undersøke når det passer at dere melder på deres skole! :) Her legger vi inn skolene etterhvert som vi får inn påmeldinger og får tidspunktene til å passe med reiseplan og lignende.

Obs!
Oversikten i kalenderen er ikke en endelig turnéplan, så det kan forekomme endringer for den enkelte skole. Du vil få en bekreftelse fra oss direkte når det endelige tidspunktet for din skole er klart. 

Uke 47

  mandag
20.11
tirsdag
21.11
onsdag
22.11
torsdag
23.11
 1  Osterøy Amalie Skram    -
 2 Knarvik     Danielsen vgs  Kvinnherad
 3 - Amalie Skram Amalie Skram Odda
 4 Austrheim St. Paul Bergen Private Gymnas -


Uke 48

 

tirsdag
28.11.

onsdag
29.11.
torsdag
30.11
fredag
01.12
 1 Bergen katedralskole Os gymnas -  Fana private gymnas
 2 Bergen katedralskole Os gymnas Bømlo vgs Askøy vgs
 3 Bergen katedralskole Fyllingsdalen  - Årstad vgs
 4 Bergen katedralskole Fyllingsdalen  -

 


Uke 49

 

Mandag
04.12.

Tirsdag
05.12.
Onsdag
06.12.
Torsdag
07.12.
1   Framnes    
2 Laksevåg Øystese    
3 Olsvikåsen

Voss

Langhaugen vgs U. Pihl
4        


Evalueringsmøte
Tirsdag 12.12 inviterer vi til evalueringsmøte og julelunsj. Les mer her: https://www.utdanningibergen.no/no/radgivere/pilotbesok-1-vgs-hordaland-2017/evalueringsmote-host-2017/


 

Kontakt

Følg oss