Selvinnsikt i utdanningsvalg


 

Utdanning i Bergen har gleden av å invitere rådgivere og lærere som underviser i utdanningsvalg til et inspirasjonsseminar om studie- og karriereveiledning på Grand Hotel Terminus tirsdag 11. september kl. 14.00.

Vi får besøk av Cecilie Nesborg, som er studie- og karriereveileder i den danske veiledningsorganisasjonen Studievalg Danmark.
Cecilie vil fortelle om Studievalg og hvordan veiledningen er organisert i Danmark. Vi får også en prøvesmak på hvordan en gruppeveiledningsworkshop kan gjennomføres. 

 

Tid: Tirsdag 11. september 2018 klokken 14.00-16.30

Sted: Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen

Målgruppe: Rådgivere og lærere som underviser i utdanningsvalg

Møtet er gratis, men på grunn av et begrenset antall plasser krever vi påmelding via skjemaet nederst på denne siden.

Det vil bli enkel matservering og kaffe på arrangementet. 

 

OBS kun 4 plasser ledig

 

Program

14.00 - 14.15: Registrering og kaffe

14.15 - 14.30: Om Studievalg Danmark - Hvem er vi og hvordan jobber vi med veiledning?

14.30 - 16.00: Smakebiter og oppgaver fra workshopen "Selvinnsikt" - et opplegg som brukes i veiledning av elever på videregående skoler i Danmark. 

16.00 - 16.30: Oppsummering og dialog rundt workshop-øvelsen. Hva var nyttig med øvelsen? Hva kan øverføres til veiledningen av norske ungdomsskoleelever? 

 

Obs! Det er kun plass til 25 deltakere på seminaret. Derfor vil det bare være mulig å melde på to lærere eller rådgivere fra hver skole. 

Dersom din skole ønsker flere plasser, kan du ta kontakt på utdanningibergen@uib.no for å få plass på en venteliste. Hvis det fortsatt er ledige plasser når påmeldingsfristen går ut, vil disse bli tildelt skoler som har satt seg opp på venteliste. 

 

Meld deg på her:

  • Rolle på skolen *

Lurer du på hvordan vi behandler personopplysninger? Her finner du vår personvernerklæring.