Vinnere Casekonkurransen

Foto:

Vinnere Casekonkurransen

Skrevet av: Michael Lyngstad

Foto:

Utdanning i Bergen arrangerte i samarbeid med Springbrettet Casekonkurransen for tredje gang. Konkurransen startet allerede 13. mars og kulminerte i presentasjon av oppgavene på Hotell Norge torsdag 22. mars.

Årets oppgaver og premier på totalt 40 000,- ble levert av Kuehne+Nagel og Aker Solutions.

I en pause mellom presentasjonene traff vi Ole Preben som nervøst ventet sammen med sin gruppe på å presentere sin Aker Solutions-caseløsning.

«Prosessen frem til nå har vært intens. Vi har hatt mange åpne diskusjoner i gruppen og har hatt lange dager i caseperioden. Vi har til og med chattet med hverandre om casen på kveldene.»

- Aker Solutions case var flott, forteller Ole Preben. «Den omhandlet rekruttering, noe som i bunn og grunn betyr mennesker. Det gir muligheter til å bruke kreativitet i tillegg til teorien.»

Solveig Tveidten, Vice precident project manager and control i Aker solution, var med i juryen som vurderte caseløsningene..

- Det er godt å få noen blikk utenfra, sier hun, og legger til at nivået så langt har vært meget bra.
«Vi har fått mange gode tips til tiltak vi kan ta med videre i vårt HR-arbeide.»

Casen ble avsluttet med en gallamiddag på Hotell Norge hvor vinnerne ble annonsert.

Utdanning i Bergen gratulerer Trine Solvang, Helene Margaretha Myrdal, Stig Tuft, Hasnat Ahmat og Tatyana Gorskaya med seier i Aker Solutions case, og Stian Eikanger Skålevik, Ole Marius Sandes, Thomas Robson og Anders Løn Tvedten med seieren i Kuehne+Nagel.

 

Les mer om Casekonkurransen hos Springbrettet

 

blog comments powered by Disqus

Kontakt

Følg oss