Vi søker studenter til filminnspilling!

Foto: Eivind Senneset, UiB

Vi søker studenter til filminnspilling!

Skrevet av: Utdanning i Bergen

Foto: Eivind Senneset, UiB

Utdanning i Bergen søker studenter til filminspilling.

Studenter søkes til filminnspilling! Vi søker studenter som kan fortelle om studenthverdagen sin i noen korte filmer som skal brukes i undervisningssammenheng. Alle som blir med blir belønnet med gavekort. Her er ingen skuespillererfaring nødvendig!

Kunne du tenke deg å være med på dette?  

Du må:

-        Være mellom 20-25 år

-        Ha fullført studiespesialiserende ved en norsk videregående skole

-        Helst være 1. eller 2. kullist ved UiB, HVL, NHH, VID eller NLA

 

Påmelding: Send e-post til studentbergen@uib.no eller send oss en PM på Facebook: www.facebook.com/utdanningibergen snarest!

Tidspunkt: Onsdag 15. august og torsdag 16. august fra 10.00 og utover dagen.

Sted: avtales nærmere. 

 

Hvis du blir valgt ut til å bli med i filmene, blir det to innspillingsdager, den 15. og 16. august. Du blir kompansert for tiden din i form av universelle gavekort på 500 kr per opptaksdag (innspillingen tar ca. 2 timer per dag). Filmene vi produserer skal være korte informasjonsfilmer som brukes som en del av en presentasjon om høyere utdanning. Presentasjonen holdes for elever i førsteklasse på videregående som del av ett av våre veiledningsprosjekter. Elever i denne alderen er interessert i å høre om studenter fra ulike retninger. 

Du vil få mer informasjon om alt dette dersom du blir valgt ut til å være med. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål!