Skidag for studenter - Furedalen

Foto: Utdanning i Bergen

Skidag for studenter - Furedalen

Skrevet av: Utdanning i Bergen

Foto: Utdanning i Bergen

20.FEBRUAR: Bli med Utdanning i Bergen til Furedalen Alpin på Kvamskogen. Bakkene har lett til moderat vanskelighetsgrad.

Årets første skidag går til Furedalen, hvor løypene er passe slakke og passer glitrende for deg som har stått lite på ski fra før eller som trenger å børste støv av rustne ferdigheter. Du kan lese mer om Furedalen Alpin her: http://www.furedalen.no/

Skiinstruktør:
Er du erfaren på ski og har lyst til å være som skiinstruktør på turen, enten i slalom eller snowboard? Instruktører får være med gratis, men vi støtter ikke leie av utstyr for instruktører.

Som instruktør bruker man første del av dagen, dvs. frem til ca 12:00 til å instruere andre. Etter 12:00 er man fri til å gjøre som man vil.
For mer informasjon, send en forespørsel til utdanningibergen@uib.no

Foreløpig program
08:15 Avreise med buss (Fantoft / Sentrum / NHH)
09:30 Ankomst Furedalen
10:00 Skiheisen starter
12:00 Lunsj
16:00 Skiheisen stanser
16:15 Avreise buss Furedalen
17:30 Ankomst Bergen

Betaling
Egenandelen for å bli med på skidagen er på 200 kr. Egenandelen inkluderer:

  • Transport med buss tur/retur Bergen-Furedalen
  • Heiskort
  • Hjelp av skiinstruktør
  • Snacks og appelsin til lunsjpausen


NB! Leie av skiutstyr er ikke inkludert i egenandelen. Det koster 200 kr å leie et fullt sett utstyr, enten med slalomski eller snøbrett. Du er selvsagt velkommen til å ta med eget utstyr hvis du har.

NB!! Utdanning i Bergen subsidierer billetten slik at det blir rimelig å delta. Prisen gjelder derfor kun studenter ved en av Utdanning i Bergen sine medlemsinstitusjoner som har mulighet til å bli med (UiB, NHH, HiB, KHIB, NLA, Betanien og Haraldsplass). Vi har enkelte billetter tilgjengelig for studenter ved andre institusjoner (250 ,-) og full pris (325,-) Les mer om reglene for våre arrangementer.

Annen informasjon
Vi opplyser om at Utdanning i Bergen og din utdanningsinstitusjon ikke vil stå ansvarlig for eventuelle skader/uhell du pådrar deg på turen. Kle deg etter forholdene og husk solkrem hvis solen er ute! Vi gleder oss til å se deg i bakken den 7. februar!