Skjærgårdstur med Statsraad Lehmkuhl

Skrevet av: Michael Lyngstad

Foto:

Bli med på en heldagstur i Bergens skjærgård med legendariske Statsraad Lehmkuhl fredag den 16. mai. Selve ruten for turen vil være væravhengig og blir avgjort av skipets kaptein på dagen. Denne 6-timers turen er en opplevelse du ikke bør være foruten.

PRISER OG PÅMELDING
Turen er subsidiert av Utdanning i Bergen slik at billettene kun koster 225,- per person.

Denne prisen gjelder utelukkende for studenter (og phd.-kandidater) ved en av Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner: Universitetet i Bergen, Høgskolen i Bergen, Norges Handelshøyskole, Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, NLA Høgskolen, Haraldsplass Diakonale Høgskole og Betanien Diakonale Høgskole.

Billetter kjøper du her

IKKE-SUBSIDIERTE BILLETTER
Vi har også et begrenset antall billetter tilgjengelig for deg som ønsker å ta med deg en venn som ikke er student ved en av våre medlemsinstitusjoner.

For studenter ved andre utdanningsinstitusjoner er prisen 325,-. For alle andre koster en fullprisbillett 400,-.
Disse billettene kan kun kjøpes samtidig som man kjøper en vanlig billett.

PROGRAM OG PRAKTISK INFORMASJON
Avreisen går fra Bradbenken i Bergen sentrum. Markert på kartet her: http://kart.gulesider.no/m/9lCsJ

Ombordstigning er klokken 13:00
Skipet legger fra kai klokken 13:30
Retur til Bergen ca klokken 19:30

Utover dagen blir det underholdning i form av musikk. Det er ikke lagt opp til felles måltider, men det vil være mulig å få kjøpt mat og drikke om bord. De som ønsker det kan gjerne medbringe matpakke men det er ikke tillatt å ta med alkoholdige drikker.

Aldersgrensen for arrangementet er satt til 18 år, ettersom det er mulig å få kjøpt alkohol om bord.

VILKÅR
Dersom du ikke kan delta etter at du har betalt for turen, kan vi dessverre ikke refundere pengene dine. Kjøpte billetter kan heller ikke overføres til andre personer.

Hverken Utdanning i Bergen, eller din utdanningsinstitusjon er ansvarlig dersom du skader deg selv, eller mister/får frastjålet eiendeler på turen.

De generelle retningslinjene for Utdanning i Bergens arrangementer kan du lese her: http://www.utdanningibergen.no/no/informasjon-om-utdanning-i-bergens-arrangementer/

Mer informasjon vil følge etterhvert som datoen nærmer seg.