Skjærgårdstur for studenter i Bergen den 25. mai.

Foto: Michelle Ingrid Greene

Skjærgårdstur for studenter i Bergen den 25. mai.

Skrevet av: Utdanning i Bergen

Foto: Michelle Ingrid Greene

Bli med på en heldagstur i Bergens skjærgård med den legendariske seilskuten Statsråd Lehmkuhl lørdag den 25. mai. Selve ruten for turen vil være væravhengig og blir avgjort av skipets kaptein på dagen. Denne 7-timersturen er en opplevelse du ikke bør være foruten!

Online betaling er nå stengt. For å være med, send en epost til utdanningibergen@adm.uib.no eller møt opp kl 10:00 på Bradbenken lørdag 25. mai. Informasjon om de forskjellige billettene finner du nedenfor: 

 

PROGRAM OG PRAKTISK INFORMASJON

Avreisen går fra Bradbenken i Bergen sentrum. Stedet er markert på kartet her: http://kart.gulesider.no/m/9lCsJ

Oppmøte for billettkjøp og ombordstigningsbilletter er klokken 10:00
Ombordstigning fra klokken 10:40.
Skipet legger fra kai klokken 11:00 presis.
Retur til Bergen ca klokken 18:00

Utover dagen blir det underholdning i form av musikk og quiz med Anthony Hill. Det er ikke lagt opp til felles måltider, men det vil være mulig å få kjøpt mat og drikke om bord. De som ønsker det kan gjerne medbringe matpakke men det er ikke tillatt å ta med alkoholdige drikker.

Aldersgrensen for arrangementet er satt til 18 år, ettersom det er mulig å få kjøpt alkohol om bord.

PRISER OG PÅMELDING
Turen er subsidiert av Utdanning i Bergen slik at billettene kun koster 200,- per person. Denne prisen gjelder utelukkende for studenter ved en av Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner: Universitetet i Bergen, Høgskolen i Bergen, Norges Handelshøyskole, Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, NLA Høgskolen, Haraldsplass Diakonale Høgskole og Betanien Diakonale Høgskole.

IKKE-SUBSIDIERTE BILLETTER
Utover dette har vi også billetter tilgjengelig for deg som ikke er student ved våre medlemsinstitusjoner, men ønsker å være med på turen.
-  Prisen for studenter uten tilknytning til våre medlemsinstitusjoner er 300,- per person.
-  Prisen for familie, venner og øvrige er 400,- per person.

ID OG BILLETTKONTROLL
Husk å medbringe en utskrift av kvitteringen din, samt gyldig studentbevis. I tillegg til kvitteringen du mottar på e-post vil det også være nødvendig å fremvise en papirbillett med strekkode fra Statsråd Lehmkuhl. Vi vil distribuere disse billettene på kaien i forkant av ombordstigning.

VILKÅR
Dersom du ikke kan delta etter at du har betalt for turen, kan vi dessverre ikke refundere pengene dine.  Hverken Utdanning i Bergen, eller din utdanningsinstitusjon er ansvarlig dersom du skader deg selv, eller mister/får frastjålet eiendeler på turen.

De generelle retningslinjene for Utdanning i Bergens arrangementer kan du lese her: http://www.utdanningibergen.no/no/informasjon-om-utdanning-i-bergens-arrangementer/